OM SOUNDSHINE

Vi vill låta musiken ljuda.

Soundshine tror på kraften i musik. Vi vill skapa en plattform för den kristna musiken i Sverige och få den att ljuda ännu högre och ännu längre ut i vårt land. Vi vill sprida musiken och visa på alla de fantastiska artister och grupper som finns inom den kristna musikgenren.

Vi tror på kraften i musiken, men också på att Gud talar genom musiken. Vi tror att människor kan få sina liv förändrade genom musiken och vi vill vara med att göra det.

Nedan kan du kortfattat läsa om några av våra visioner.

Bokning av artister

Soundshine vill jobba med bokning av artister och grupper som vill ut och spela oftare och i olika sammanhang. I olika genrer och både nya akter och mer etablerade.

Skapa egna event

Soundshine vill skapa egna events, turnéer, konserter och festivaler. Vi vill skapa en större plattform för den kristna musiken i Sverige, fler sammanhang där den får höras. 

Sprida den kristna musiken

Vi vill hjälpa fler att hitta den senaste och hetaste musiken, att få nya favoritartister och att få fler att hänga med i vad som händer i den kristna musiken. Exempelvis genom blogg, nyhetsbrev, spellistor på Spotify och genom sociala medier.